In "Dag mevrouw Hartenkopje" volgen ontroerende, komische en diepzinnige vertelsels elkaar in rap tempo op. Schrijfster Ina Wijnberg heeft er een handje van om wijsheden te ontdekken in het alledaagse.

Op haar fietsje koerst ze door de buurt en komt in allerlei markante situaties terecht. Een toevallig gesprek met een medewerker van de plantsoenendienst, de streken van haar kleindochters, de voorpagina van de krant; het levert allemaal stof op.

Veel inspiratie put Ina uit de dertig jaar dat ze haar Praktijk "Het Luisterend Oor" voerde. Ze vertelt niet letterlijk de verhalen van cliënten, maar verwoordt wel de wijze lessen die ze van hen leerde.

Welke bladzijde van "Dag mevrouw Hartenkopje" je ook pakt, van tevoren weet je nooit of je zult moeten grinniken, schaterlachen, of even slikken. Of dat er ineens een lichtje gaat branden.

Wil je het boek nu alvast reserveren? Vul het bestelformulier in, dan houd ik een exemplaar voor je apart. De prijs van “Dag mevrouw Hartenkopje” bedraagt € 14,95 (exclusief € 3,95 verzendkosten).

Ina Wijnberg Logo