In Dag mevrouw Hartenkopje volgen ontroerende, komische en diepzinnige vertelsels elkaar in rap tempo op. Schrijfster Ina Wijnberg heeft er een handje van om wijsheden te ontdekken in het alledaagse.

Op haar fietsje koerst ze door de buurt en komt in allerlei markante situaties terecht. Een toevallig gesprek met een medewerker van de plantsoenendienst, de streken van haar kleindochters, de voorpagina van de krant; het levert allemaal stof op.

Veel inspiratie put Ina uit de dertig jaar dat ze haar praktijk voor coaching en begeleiding ‘Het Luisterend Oor’ voerde. Ze vertelt niet letterlijk de verhalen van cliënten, maar verwoordt wel de wijze lessen die ze van hen leerde.

Welke bladzijde van Dag mevrouw Hartenkopje je ook pakt, van tevoren weet je nooit of je zult moeten grinniken, schaterlachen, of even slikken. Of dat er ineens een lichtje gaat branden.

Wil je een door Ina Wijnberg gesigneerd exemplaar van Dag mevrouw Hartenkopje ontvangen? Klik op de onderstaande Bestel-knop en vul het bestelformulier in, dan komt het boek naar je toe. De prijs van het boek bedraagt € 14,95 (exclusief € 3,95 verzendkosten).

Ina Wijnberg Logo