Droomverhalen van uitgeverij aquaZZ is een dikke omnibus waarin je heerlijk kunt verdwalen. Het boek staat vol prachtige, ontroerende, spannende en mysterieuze verhalen van 52 verschillende auteurs. De bundel kwam tot stand naar aanleiding van een schrijfwedstrijd die in mei 2017 werd georganiseerd door auteur Gerard Rozeboom, in samenwerking met aquaZZ. Blader eerst snel naar het winnende droomverhaal, Het noorderlicht van Ina Wijnberg.

Uit: Het noorderlicht Ik zie mezelf liggen op een bed van poederachtige, witte sneeuw. Boven me, hoog aan het firmament, stralen miljoenen sterren. Eén ster valt op door haar extra krachtige licht. Het is alsof ze me roept. 'Kom maar hier. Je bent veilig.' Hoe uitzonderlijk, mijn ogen zijn gesloten en toch zie ik alles. Het lijkt wel alsof er groene gordijnen wapperen, langzaam, op golven van wind. Ik wil ze openschuiven, maar ik kan er niet bij. Misschien moet ik er dichter naartoe … dichter naartoe … dichter ….

Wil je een door Ina Wijnberg gesigneerd exemplaar van Droomverhalen ontvangen? Klik op de onderstaande Bestel-knop en vul het bestelformulier in, dan komt het boek naar je toe. De prijs van Droomverhalen bedraagt €19,95 (excl. €3,95 verzendkosten)

Ina Wijnberg Logo